На Рівненщині водій прив'язав собаку до мотоцикла та протягнув його дорогою
На Рівненщині водій прив'язав собаку до мотоцикла та протягнув його дорогою

На Рівненщині водій прив'язав собаку до мотоцикла та протягнув його дорогою

На Рівненщині правоохоронці розпочали розгляд через жорстоке поводження з собакою. У мережі з'явилося відео, на якому чоловік прив'язав тварину до мотоцикла та тягнув дорогою. Тепер зловмисником займеться поліція. Про це повідомили у пресслужбі обласної поліції.

- 22 вересня, під час моніторингу соцмереж, на одному з телеграм-каналів поліціянти виявили відео, де невідомий чоловік прив'язав до мотоцикла собаку і тягнув її дорогою. На місце події негайно вирушив поліціянт офіцер Зарічненської тергромади, - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, попередньо відомо, що тварина жива. Наразі поліція з'ясовує обставини та особистість зловмисника. Вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань.

  • 29 серпня поліція Миколаєва розпочала кримінальне провадження з перевезення 339 кілограмів заморожених собачих туш у кузові вантажівки. Виявити моторошну знахідку правоохоронцям вдалося через те, що вантажівка потрапила в ДТП з мінівеном Fiat Doblo.
  • 10 вересня незвичайну допомогу довелося надавати львівським патрульним. Пізно ввечері в центрі міста їх зупинили перехожі та повідомили, що під автомобілем голосно нявкає кіт, але дістати його не можуть. Поліціянти не лише витягли чотирилапого з пастки, а й урятували йому життя.
  • 14 вересня влада Зімбабве розпорядилася вбити 200 слонів через продовольчу кризу, викликану посухою. За рішенням влади країни, полювання на слонів проходитиме, зокрема, у найбільшому заповіднику країни — Хванзі. Потім планується залучити жінок для сушіння м'яса, його упаковки та розподілу до громад, що потребують джерел білка.
Теги за темою
Тварини
Джерело матеріала
loader
loader