З могили керівника КВН Олександра Маслякова у Москві вирвали хрест
З могили керівника КВН Олександра Маслякова у Москві вирвали хрест

З могили керівника КВН Олександра Маслякова у Москві вирвали хрест

З могили керівника КВН Олександра Маслякова у Москві вирвали хрест

Молодий хлопець сказав тим, хто спостерігав за його діями, що Масляков недостойний тут лежати

У Москві 22 вересня, як повідомляють Телеграм-канали, 19-річний хлопець з самокатом розгромив могилу керівника КВН Олександра Маслякова на Новодівичому цвинтарі.

Він вирвав хрест і відніс його до стіни, розкидав квіти, прибрав з могили фотографії і переніс їх убік, поставивши під стіну поруч із хрестом. Після цього його затримала охорона цвинтаря, оскільки все це хлопець робив цілком відкрито і навіть при свідках, хоча потім і намагався втекти. Причому дії його були неквапливими та усвідомленими. На пропозицію відійти хлопець не погодився, натомість сказавши, що Масляков недостойний тут лежати. Повідомляється, що порушника доправили до відділення поліції. Молодій людині загрожує до трьох місяців в'язниці.

Треба сказати, що після похорону Маслякова 11 вересня в соціальних мережах і на Youtube з'явилося чимало викривальних відео, в яких колишні учасники КВН останніх років раптово стали відверто розповідати, які побори велися в структурі, побудованій Масляковим, скільки потрібно було заплатити за те, щоб команду показали по телевізору і щоб не вирізали "до нуля", коли показане перетворюється на абсолютно несмішний продукт, хоча насправді все на сцені виглядало набагато краще. У деяких публікаціях та відеозаписах простежується навіть відверта ненависть до покійного "Баріна" (одне з прізвиськ Маслякова).

Тому розгром могили виглядає не просто раптовою неприязнью "людини під дією наркотиків" (так охарактеризували затриманого), а в чомусь навіть запізнілою помстою, оскільки є чимало колишніх учасників КВН,  чия доля була неабияк покалічена в процесі перебування в цій грі. Хоча саме Кирило К. (так звуть хлопця) нібито не пов'язаний з КВН.

Нагадаємо, затятий путініст Олександр Масляков, навіть за визнанням своїх прихильників, перетворив КВН у джерело баришу, поховавши веселу та дотепну гру під шаром лизоблюдства та лестощів, спрямованих у бік влади та його самого. Спогади про нього, що публікуються після смерті, не в'яжуться з образом, який створювався довгі роки.

Джерело матеріала
loader