У Росії заявили про нічну атаку 101 безпілотника
У Росії заявили про нічну атаку 101 безпілотника

У Росії заявили про нічну атаку 101 безпілотника

У ніч з 20 на 21 вересня у селищі Кам’яне Тихорецького району Краснодарського краю РФ сталась атака безпілотників на склад з боєприпасами, внаслідок чого на об’єкті виникла пожежа і детонація снарядів.

Як передає Укрінформ, про це пише телеграм-канал Astra.

Місцева влада заявила про атаку безпілотників, закликавши людей не виходити на відкриту місцевість. Водночас місцеві жителі повідомили про удар по складу з боєприпасами.

Пізніше губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв прозвітував про атаку двох безпілотників на район. За його словами, БпЛА були збиті силами ППО та РЕБ.

«Через падіння уламків одного із них (безпілотника – ред.) виникла пожежа, яка перекинулась на вибухонебезпечні предмети. Почалась детонація», – заявив Кондратьєв, додавши, що у селищі проводять тимчасову евакуацію місцевих жителів.

Кондратьєв стверджує, що внаслідок інциденту постраждалих осіб немає.

У Astra також повідомили, що у Тихорецьку знаходяться дві військові частини – 57229 («Білі сараї») та 01704.

Крім цього, вранці 21 вересня з’явилася інформація про дронову атаку у Тверській області: жителі Торопця та навколишніх населених пунктів чули вибухи.

Супутники NASA зафіксували пожежу на майже усій території 23-го арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) Міноборони РФ у Тверській області. Повідомляється, що займання виникло після атаки безпілотниками.

Тим часом у Росії заявили про масовану атаку безпілотниками у ніч проти суботи. Зокрема повідомляється про збиття 53 дронів у Брянській області, 18 – у Краснодарському краї, 5 – над територією Калужської області, по 3 дрони над Тверською і Бєлгородською областями, по 1 БпЛА над Смоленською, Курською областю та анексованим півостровом Крим, а також 16 безпілотників над акваторією Азовського моря.

Загальна кількість збитих безпілотників під час атаки, як стверджується, становить 101 одиницю.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч проти 18 вересня дрони СБУ, ГУР та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області.

Теги за темою
Росія Вибух
Джерело матеріала
loader
loader