У Києві 3–4 жовтня відбудеться медіафорум Kyiv Media Week 2024
У Києві 3–4 жовтня відбудеться медіафорум Kyiv Media Week 2024

У Києві 3–4 жовтня відбудеться медіафорум Kyiv Media Week 2024

Захід об’єднає понад 50 спікерів з провідних медіакомпаній України та світу.

3–4 жовтня у Києві в інноваційному парку UNIT.City відбудеться чотирнадцятий міжнародний медіафорум Kyiv Media Week 2024, який об’єднає понад 50 спікерів з провідних медіакомпаній України та світу. Програма форуму міститиме 16 панельних дискусій, 6 спеціальних доповідей, 3 дослідження і скринінг нового серіалу.

Захід стане платформою для обговорення нових тенденцій у сфері аудіовізуального контенту, медіа та кіноіндустрії. Програма також передбачає неформальні зустрічі, де учасники зможуть обмінятися ідеями та встановити нові контакти.

Участь у форумі візьмуть представники 1+1 media, Forbes Ukraine, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, Міністерства культури та стратегічних комунікацій, Starlight Media, Суспільного мовлення, FILM.UA Group, «Планета Кіно», KNIFE! Films, Media Resources Management, Ocean Media Plus, Kwendi Media Consulting, DiVision, Dentsu, Vidzone, MEGOGO, IAB Україна, deep3dstudio, Friends Production, LINOLEUM, Nerd Agency, Carlsberg Ukraine, Publicis Groupe Ukraine, AMO Pictures, Films division company, Avtoritetstudio, Aurora Multimarket.

Також у форматі спеціальних онлайн-включень будуть представники міжнародних організацій – Cannes Next, Marche Du Film, Storytek (Франція), BB Media (США/Аргентина), Boxed Off (Велика Британія) та багатьох інших.

Зареєструватися на подію можна за посиланням

У Києві 3–4 жовтня відбудеться медіафорум Kyiv Media Week 2024 - Фото 1

Kyiv Media Week (KMW) щорічно пропонує ексклюзивні бізнес-заходи для професіоналів ТБ, кіно й інших галузей контент-індустрії та є джерелом натхнення для широкої B2B аудиторії, що цікавиться світовими трендами, інсайдами міжнародних медіаекспертів і колег із креативних індустрій інших країн.

KMW – це майданчик для обміну досвідом українських професіоналів і навчання у міжнародних лідерів індустрії, обговорення актуальної ситуації на локальному та глобальному ринках, пошуку нових можливостей для розвитку та співпраці, а також можливість відкривати інноваційні підходи до створення та розповсюдження контенту.

  • Читайте також: Як змінився український глядач і що не так із телевізійними вимірюваннями. Дискусія на Kyiv Media Week

Фото: kyivmediaweek.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Джерело матеріала
loader