У Дніпропетровській ОВА розповіли про “важку ніч” під обстрілами
У Дніпропетровській ОВА розповіли про “важку ніч” під обстрілами

У Дніпропетровській ОВА розповіли про “важку ніч” під обстрілами


За уточненою інформацією, у Дніпрі було пошкоджено навчальний корпус, понівечено три багатоповерхівки та 72 авто.

У Дніпропетровській області “була важка ніч”. Під обстрілами перебували Дніпро, Кривий Ріг і Нікопольщина. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак у вранці в суботу, 21 вересня.

Він нагадав, що в Кривому Розі через ракетний удар загинули три людини і ще троє – поранені. У місті загорілися два приватні будинки – пожежі рятувальники приборкали. Понад два десятки будинків пошкоджено, ще два – зруйновано. Понівечені школа, гараж і авто.

“Дніпро. За уточненою інформацією, пошкоджено також 6-поверховий навчальний корпус, там вибито вікна. А ще понівечені три багатоповерхівки та 72 авто. Нікопольщина. Там атаки тривали з вечора. Ворог цілився БПЛА та артилерією. Постраждали Нікополь, Покровська та Мирівська громади”, – написав Лисак.

За його даними, у Нікопольському районі поранено 38-річну жінку. Вона в лікарні у стані середньої тяжкості.

“Також пошкоджено чотири будинки, АЗС. Загорівся склад приватного підприємства. Вигоріло і 20 т соняшнику. Знищено навантажувач. Пошкоджено машини”, – додав чиновник.

Напередодні увечері росіяни скинули КАБи на Харків. Там було поранено 15 людей, серед них, четверо пацієнтів однієї з лікарень.



Теги за темою
Україна Обстріл Дніпропетровська область
Джерело матеріала
loader
loader