Секрети стрункості: як дбають про свої фігури Кошмал, Мартиновська, Кароль, Денисенко
Секрети стрункості: як дбають про свої фігури Кошмал, Мартиновська, Кароль, Денисенко

Секрети стрункості: як дбають про свої фігури Кошмал, Мартиновська, Кароль, Денисенко

45-річна Оля Полякова зізналася, що зараз перебуває у своїй найкращій формі і важить 63,6 кілограма. За її словами, такою вона була у 20 років. До того ж, співачка вважає, що навіть невелика зайва вага додає віку. Досягти таких результатів Олі вдалося завдяки тренуванням та збалансованому харчуванню.

Як тримають себе у формі інші наші зірки – в історіях Коротко про.

Тіна Кароль

Тіна Кароль у розмові з підписниками зізнавалася, що худла все своє свідоме життя як самостійно, так і за будь-які гроші світу. Нині ж 39-річна співачка виробила власну схему.

- Була 20 років на дієтах. Все маркетинг… В обід можна все! А саме - з 13-ї до 15-ї години. Ранком – білки, ввечері – овочі, – поділилася Кароль.

Рік тому зірка розповідала, що її вага – 53,3 кілограма. Зокрема, тримати себе у формі Тіні допомагають заняття з аштанга-йоги.

Тіна Кароль каже, що в обід можна їсти все. Фото: t.me/tinakarolofficial

Катерина Осадча

Секрет стрункості 41-річної Катерини Осадчої простий - стежити за тим, що ви їсте. Зокрема, фоловери цікавилися у телеведучої, як їй вдається тримати форму після народження дітей.

- Не пам’ятаю, коли була задоволена своєю фігурою. Тому завжди стежу за тим, що їм. Коли починаю бачити зайве – скорочую кількість їжі. А загалом мені дісталася гарна генетика, що не давала мені гладшати після пологів. Аби не розпливатися, а якщо треба, то і повертатися у форму, то ніякого цукру після 15:00, сюди входять і фрукти. Тільки роздільне харчування - вуглеводи окремо від білків. Людською мовою – каша окремо, котлета окремо, але все можна із салатом. Хлібу – ні, багато води, - розповіла вона.

Також Осадча доглядає за шкірою з допомогою RF-ліфтингу та лазерної терапії.

Катерина Осадча завжди стежить за тим, що їсть. Фото: Instagram.com/kosadcha/

Ольга Мартиновська

35-річна Ольга Мартиновська каже, що сприймає себе такою, якою є, на дієтах не сидить, лише дотримується режиму харчування.

- Насправді все просто: їм все, фізично працюю, воду п'ю, не заїдаю стрес і люблю те, що їм, - пояснила своїм підписникам суддя «МастерШеф».

В інтерв’ю Коротко про Мартиновська розповідала, що вдома їсть просту і корисну їжу:

- Те, що ми їмо вдома, це простіше простого. Обожнюю гречку. У мене в холодильнику завжди дуже багато зелені - листовий салат, кінза, кріп, петрушка, зелена цибулька. Частіше за все готую вдома рибу. Віруня (донька кулінарки. – Авт.) дуже любить її, тому запікаємо ціленькою дорадо чи сібас. Ніяких томлених реберець в якомусь соусі чи борщів. Витрачаю мінімум часу на приготування їжі. У мене немає спокус. Навпаки, хочеться за можливості робити організму канікули, очищати, детоксувати, давати відпочивати від їжі. Проте дуже велику увагу я звертаю на якість продуктів. Обираю дуже ретельно. 

Ольга Мартиновська багато фізично працює. Фото: Instagram.com/olga_martynovska/

Анна Кошмал

Анна Кошмал має один повноцінний прийом їжі на добу.

- У мене повноцінний прийом їжі лише один – обід. Зранку та ввечері – легкі перекуси, в основному фрукти та горіхи, - поділилася 29-річна акторка в інстаграмі.

Вже багато років Кошмал – веганка.

- Я дуже схильна до зайвої ваги, але забула про неї, як тільки відмовилася від мертвої їжі (м'ясо, риба, яйця, морепродукти). Вага все одно хиталася, але ж не +10, як раніше. Найкращий і найприємніший досвід схуднення був на сироїдінні, фантастичні відчуття легкості та переповнення енергією, - розповідала вона.

До того ж, Анна активно займається йогою.

- Йога вчить мене працювати над собою у задоволення, любити себе, вдосконалювати тіло та очищувати розум від сміття, - продовжує вона. - Вчить дисципліні, порядку та доброті.

Анна Кошмал має один повноцінний прийом їжі в день. Фото: Instagram.com/smorkovkina/

Надія Матвєєва

Надії Матвєєвій тримати себе у формі допомагає скандинавська ходьба.

- Скандинавська ходьба для мене - це ідеал прогулянки. Я неодноразово говорила, що обожнюю довго гуляти і в різних місцях, в тому числі й на самоті, - розповідала 55-річна телеведуча в інтерв’ю Коротко про. - А скандинавська ходьба додає те саме навантаження і раціональність, які перетворюють прогулянку не тільки у медитацію, а ще й у тренування.

Скандинавська ходьба допомагає спалювати у півтора раза більше калорій, ніж звичайна. Ти і худнеш, це і кардіонавантаження, і можливість відчувати такий приплив енергії, який можна порівняти з відвідуванням хорошого тренування у спортзалі.

Разом зі спортивними навантаженнями Матвєєва дотримується правильного харчування.

Надія Матвєєва обожнює скандинавську ходьбу. Фото: Instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya/

Наталка Денисенко

Наталка Денисенко нині важить 44-45 кілограмів. Коментуючи нові фото акторки, дехто з підписників навіть почав писати, що у Наталки – нездорова худорлявість.

- Мені подобається. Для мене головне - здоров’я і класне самопочуття, а потім вже – фігура. Треба не худнути, а йти до здорового тіла! Це - здорове збалансоване харчування, трошки спорту, трошки любові до світу, - відповіла вона у коментарях.

Денисенко каже, що такі коментарі її не зачіпають, адже в першу чергу вона дбає про своє здоров’я.

- Мені стали писати: жах, анорексія… Мені одразу написала моя кума Ксенія Мішина. У неї теж була така ситуація, коли вона привела свою фігуру до своєї легкої ідеальної форми. І вона каже: «Наталко, це нормально. Люди просто заздрять». Насправді я завжди була худа. Моя максимальна вага – 49 кг. І я думаю, що я важу 44-45 кіло. Я все ж іду за відчуттями, - розповіла акторка у програмі «Ближче до зірок». 

Наталка Денисенко йде до здорового тіла. Фото: Instagram.com/gasimov_aziz/

Джерело матеріала
loader