GTA 5 нарешті отримала "античит": що чекає гравців після 9 років очікувань
GTA 5 нарешті отримала "античит": що чекає гравців після 9 років очікувань

GTA 5 нарешті отримала "античит": що чекає гравців після 9 років очікувань

Rockstar Games зробили те, чого фанати чекали довгі роки - додали античит в GTA 5 на ПК через 9 років після її виходу. Інформація про це з'явилася завдяки користувачу TexFunz2, який опублікував скріншот оновлення X (раніше Twitter).

У патчноутах до Steam-версії гри зазначено, що Rockstar вибрали BattlEye як античит.

Ця новина одразу викликала бурхливу реакцію серед гравців. Багато років співтовариство скаржилося на засилля чітерів в онлайн-режимі GTA 5, і ось нарешті студія вирішила взятися за проблему. Однак не все так просто.

GTA VI
GTA VI

Моддери, які активно створюють контент для гри, почали турбуватися, що впровадження античита може перешкодити їхній роботі, адже часто такі системи блокують сторонні модифікації. Поки що Rockstar офіційно не оголосили про введення BattlEye, але це, схоже, питання часу.

Цікаво, що серед тих, хто знайомий зі світом античитів, вже розпочалися дискусії про те, наскільки BattlEye підходить для цього завдання. Наприклад, гравці Rainbow Six Siege, де також використовується цей античит, неодноразово скаржилися, що система недостатньо ефективно справляється з хакерами. Так що поки не ясно, наскільки цей захід допоможе GTA 5 позбутися чітерів.

GTA V
GTA V

З іншого боку, багато гравців таки сподіваються, що поява античита покращить їхній досвід у грі. Незважаючи на те, що GTA 5 на ПК вийшла вже майже десятиліття тому, гра залишається надзвичайно популярною – щодня до неї заходять близько 160 тисяч людей.

Поспішаємо повідомити, з виходом GTA 6 ігри можуть подорожчати: очікуваний стрибок цін

Крім того, стало відомо, що Deadlock від Valve ще не встигла вийти, а вже обзавелася читерами: що не так з "прострілами"

Джерело матеріала
loader