Уже понад 70: Девід Бекхем зробив нове татуювання з релігійним змістом
Уже понад 70: Девід Бекхем зробив нове татуювання з релігійним змістом

Уже понад 70: Девід Бекхем зробив нове татуювання з релігійним змістом

Відомий спортсмен почав робити татуювання, коли вперше став батьком 1999 року. Девід Бекхем деякі тату зробив на честь своєї дружини Вікторії.

Знаменитий колишній футболіст Девід Бекхем додав нове релігійне татуювання до своєї вражаючої колекції, збільшивши загальну кількість до більш ніж 70. Тату-майстру Certified Letter Boy поділився новим зображенням, яке він наніс на тіло колишнього капітана збірної Англії.

Художник, який називає себе "найбільш затребуваним татуювальником Лондона", є улюбленцем сім'ї Бекхемів і раніше робив татуювання синам Девіда — Брукліну, Крузу і Ромео.

Нове татуювання під коліном Девіда зображує пару складених у молитві рук. Художник написав: "Нове татуювання для @davidbeckham. Дякую за довіру, DB". Син колишнього футболіста Круз, явно був у захваті від нового боді-арту свого батька. Він прокоментував його гіфкою з маленькою дівчинкою. Багато шанувальників похвалили майстра за його останню роботу, один з них написав: "Найбільша мета. Заслужена людина".

Девід почав робити татуювання, коли став батьком 1999 року і написав ім'я свого сина Брукліна готичним шрифтом на попереку. Того ж року він також зробив татуювання з номером на мізинці, щоб відзначити рік, коли він одружився зі своєю дружиною, Вікторією Бекхем. Крім цього, у спортсмена є татуювання з ім'ям його дружини на правій руці.

Інші татуювання включають ім'я його дочки Гарпер на грудях і над ним напис "Pretty Lady" на честь її четвертого дня народження, а також татуювання на честь його синів Ромео і Круза. Його останнє татуювання, що зображує руки, які моляться, не є першим релігійним татуюванням Девіда.

У нього також є портрет, на якому він зображений як Ісус із трьома ангелами-немовлятами. Він зробив це татуювання 2010 року, описуючи своїх синів як "трьох херувимів", яким у якийсь момент доведеться "доглядати за ним". Ще 2016 року Девід заявив: "Історія мого життя написана на моїй шкірі. Не чекайте, що ви прочитаєте її на моєму обличчі".

Його сини пішли по його стопах, особливо Бруклін, у якого, за оцінками, близько 100 татуювань і 70 з них присвячені його дружині Ніколі Пельтц.

Нагадаємо, 1 липня Девід Бекхем зізнався, що "завжди знав", що буде з Вікторією. Зіркова пара перебуває у шлюбі з 1999 року. Вони стали батьками чотирьох дітей.

Джерело матеріала
loader
loader