"Страшні речі": зрадниця Анна Сєдокова смертельно хвора
"Страшні речі": зрадниця Анна Сєдокова смертельно хвора

"Страшні речі": зрадниця Анна Сєдокова смертельно хвора

Запроданка Сєдокова занила після розлучення.

Російська співачка Анна Сєдокова, яка родом з Києва, але зрадила рідну країну і живе в країні-терористі РФ, поплакалася, що у неї стався напад алергії на тлі стресу через розлучення з латвійським баскетболістом Янісом Тіммою. Зазначимо, пара була разом із 2019 року.

На своїй сторінці в соцмережах Сєдокова показала, який вигляд має її шкіра і зазначила, що вже багато років страждає на захворювання.

"Я в цьому житті дала собі обіцянку берегти себе і намагатися уникати конфліктів і будь-яких нервових потрясінь. Тому що моє тіло миттєво реагує на будь-яку нервову ситуацію. Починається набряк Квінке і далі страшні речі. Але, на жаль, ми не можемо знати наше майбутнє. Учора я пережила колосальний стрес. І ось сьогодні - привіт, кропив'янка. З поверненням. Я спробую перемогти тебе. Обіцяю", - розповіла зрадниця.

Анна Сєдокова показала алергію
Анна Сєдокова показала алергію / фото: скрін instagram.com/annasedokova/

Хто така Анна Сєдокова?

Анна Сєдокова - українська поп-співачка. Здобула популярність у 2000 році, ставши ведучою ранкового шоу "Підйом". Вона потрапила у "ВІА Гру" 2002 року після рішення продюсерів розширити склад до тріо. Покинувши групу 2004 року, Сєдокова почала сольну кар'єру. Вона була одружена тричі і має трьох дітей від різних чоловіків.

Сєдокова зрадницьки мовчить про війну в Україні, а також продовжує будувати свою кар'єру в терористичній Росії.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, співачка Оксана Білозір розповіла про складний період у своєму житті через політичну діяльність. Одного разу її отруїли, а висновки лікарів не були позитивними, і вони припускали, що вона буде паралізованою до кінця життя.

А також alyona alyona зараз не може виступати на концертах через погіршення стану здоров'я. Причину співачка не назвала, але проведення концертів нереальне.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader