Стан важкий: путініст Кіркоров у реанімації
Стан важкий: путініст Кіркоров у реанімації

Стан важкий: путініст Кіркоров у реанімації

Лікарі борються за життя путініста.

Кілька тижнів тому стало відомо, що батько російського співака Філіпа Кіркорова, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, Бедрос Кіркоров госпіталізований. Зазначимо, йому вже виповнилося 92 роки.

Як розповів пропагандистським росЗМІ путініст Філіп, його батько у важкому стані, але лікарі дають позитивний прогноз.

"Спасибі, що запитуєте. Є можливість вас трошки заспокоїти. 92 роки все-таки з гаком. Було погано, дуже погано, практично зовсім погано, але лікарі Боткінської лікарні, геніальні лікарі, Сергій Сергійович, Дмитро Миколайович Греков, взагалі вся команда лікарні врятувала його життя так само, як свого часу врятувала йому життя лікарня Вишневського. Він усе ще перебуває в реанімації, але ми сподіваємося, що він повернеться в стрій. Ми всього дуже чекаємо. Стан важкий, але лікарі все... Прогноз позитивний. Сподіваємося, що ми відсвяткуємо ще не один його день народження, як мінімум", - сказав Кіркоров.

Хто такий Бедрос Кіркоров?

Бедрос Кіркоров - болгарський, радянський і російський естрадний співак, народний артист Російської Федерації (2012). Батько співака Філіпа Кіркорова.
Бедрос Кіркоров підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну і вважає, що російський диктатор Путін робить все можливе для своєї країни.

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Раніше путініст Кіркоров зганьбився перед дочкою Ані Лорак на вечірці, присвяченій Дню народження дівчинки. Філіп був запрошений на свято, оскільки є хрещеним Софії.

Також Примадонн влаштував розбірки на зйомках нового кліпу. Причина невдоволення Кіркорова здивувала навіть його колегу, який буквально сторопів через дріб'язковість співака.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader
loader