Samsung підтвердив дату запуску Galaxy S24 FE та Tab S10
Samsung підтвердив дату запуску Galaxy S24 FE та Tab S10

Samsung підтвердив дату запуску Galaxy S24 FE та Tab S10

Очікується, що незабаром Samsung випустить серії Galaxy S24 FE і Galaxy Tab S10. Але хоча ці продукти довгоочікувані, компанія досі не оголосила офіційної дати запуску. Схоже, компанія нарешті підтвердила дату запуску свого майбутнього бюджетного флагманського телефону та планшетів преміум-класу.

Samsung Galaxy S24 FE і Galaxy Tab S10 вийдуть наступного тижня?

Нещодавно компанія Samsung Vietnam опублікувала відео-тизер на своєму офіційному YouTube-каналі, у якому йдеться про подію Galaxy Unpacked у вересні 2024 року. У цьому відео можна побачити смартфон із потрійною камерою на задній панелі, металевою рамою та закругленими кутами. Тизер підтверджує, що в ньому буде присутній Galaxy Ai, тому, швидше за все, це Galaxy S24 FE. Попередня реєстрація на цю модель уже діє у В’єтнамі.

У кінці відео ми бачимо цей смартфон поруч із датою 26 вересня 2024 року. За чутками, Samsung випустить Galaxy Tab S10+ і Galaxy Tab S10 Ultra з Galaxy S24 FE. Таким чином, новий телефон і планшети, ймовірно, мають глобальну дату запуску наступного тижня. Варто зазначити, що ця дата також узгоджується з деякими з наших попередніх звітів.

Південнокорейський технологічний гігант також почав приймати попередні замовлення на Galaxy Tab S10 в Індії. Іншими словами, наступного тижня також повинні початися доставки планшетів першим покупцям. На цей час це вся інформація, яку ми маємо з цього приводу. Але це означає, що глобальне розгортання в кількох інших країнах протягом того ж періоду. Тож чекайте більше, оскільки наступного тижня ми надамо більше оновлень і висвітлюватимемо презентацію.

Джерело матеріала
loader