"Прогулянка в минуле": приховане від очей село дивує секретним водоспадом
"Прогулянка в минуле": приховане від очей село дивує секретним водоспадом

"Прогулянка в минуле": приховане від очей село дивує секретним водоспадом

Мандрівниця на ім'я Сенді побувала поруч із секретним водоспадом. Дівчина також показала інші визначні пам'ятки "застиглого в часі" села.

Блогерка Сенді вирушила до Ланкаширу (Англія) і була зачарована прихованим від очей людей селом Даунхем, яке вона описала як сонне і "застигле в часі". Про свою поїздку жінка розповіла в одному з відео в TikTok.

Село на півночі Англії з секретним водоспадом і будинком із привидами схоже на "прогулянку в минуле", воно підкорило користувачів соціальних мереж.

У Великій Британії витрати на відпочинок часто виявляються більшими, ніж на закордонну поїздку. Проте для тих, хто не боїться дощу або прохолодної погоди, є чарівні села, розташовані в англійській сільській місцевості, які туристи зазвичай не помічають.

Блогерка Сенді вирушила в поїздку до Ланкаширу і повернулася зачарованою тутешніми просторами. Найбільше дівчина відзначила Даунхем, невелике село, яке немов залишилося застиглим у часі. Там були відсутні дорожні знаки і телевізійні супутники, що особливо привернуло її увагу.

"Тут також розташовано безліч містичних місць, як-от моторошна стежка скульптур Пендла, зал із привидами в Семлсбері та книжкова крамниця "Гейлвуд і сини" в стилі Гаррі Поттера. Ще однією яскравою подією для нас став секретний водоспад Хетчбрук, який справді було нелегко знайти", — поділилася вона.

Даунхем немов залишився застиглим у часі
Фото: MEN

Гастрономічні пропозиції також підкорили Сенді: вона розповіла про класичні британські паби, місцеві сорти пива та післяобідній чай. Мандрівниця завершила свій кулінарний тур у Banny's Fish and Chips — новаторському рибному барі, де вона скуштувала смачні частування, не встаючи з ліжка.

Багато людей побачили красу невеликого села і вирішили в майбутньому відвідати його
Фото: MEN

Багато її глядачів побачили красу невеликого села і вирішили в майбутньому відвідати його.

"Багато людей кажуть, що Британія — це просте місце, але, чесно кажучи, вона така гарна", "Прекрасне місце і багато всього цікавого", "Я живу за 45 хвилин їзди і ніколи тут не був", "Вау, мені це подобається", — писали вони.

Раніше Фокус повідомляв, що сім'я переїхала на острів з 200 жителями, на який можна потрапити тільки 2 рази на день. Ендрю Манді та його дружина Вікторія зважилися на переїзд, попри припливи й відливи, які створювали труднощі для їхніх дітей у відвідуванні школи. Чоловік відзначив переваги життя на острові.

Також стало відомо чому не можуть продати острів, який надихав письменницю Агату Крісті. Власник Джайлс Фукс розповів, що потенційний покупець відмовився від угоди в останню хвилину. На невеликому шматку суші розташований готель на 25 кімнат, паб і пляжний будиночок.

Теги за темою
Великобританія
Джерело матеріала
loader
loader