Поїдуть на фронт: військові у відпустці спіймали "на гарячому" підпалювачів авто
Поїдуть на фронт: військові у відпустці спіймали "на гарячому" підпалювачів авто

Поїдуть на фронт: військові у відпустці спіймали "на гарячому" підпалювачів авто

Військовослужбовці заради того, аби спіймати підпалювачів "на гарячому", впродовж тижня чергували біля службової автівки. Бійці пообіцяли, що затриманих відправлять на передову для виконання бойових завдань.

Українські захисники "на гарячому" спіймали двох підпалювачів авто. Аби це стало можливим, вони у відпустці чергували біля своєї бойової автівки. І це принесло результат. Про це стало відомо з Telegram-каналу "Розвідка Ноєм".

В дописі зауважили, що фігурантів звуть Андрій та Олександр.

"Дядьки хотіли легких грошей. Для тіпів не важливо, під чиїм прапором вони будуть жити. Чуваки думають тільки за власне пузо", — розповіли військові. За їх словами, коли їм запропонували за гроші спалити військове авто, вони не вагались.

Військові затримали паліїв
Фото: Telegram-канал "Розвідка Ноєм"

Тепер, за словами військових, на двох підпалювачів чекає "важка доля", бо їх життя залежатиме напряму від авто, яке вони намагалися спалити.

"Тіпи зрозуміють, наскільки важливе авто для військових, як без нього погано та які наслідки могли притягнути їх дії. Хлопці їдуть виконувати бойові завдання. Абсолютно безкоштовно", — зауважили військові та заспокоїли ймовірних критиків.

Військові затримали паліїв
Фото: Telegram-канал "Розвідка Ноєм"

"Ніхто їх не принижуватиме, не чіпатиме чи намагатися спеціально вбити. Ні! Ми хочемо, щоб вони на собі відчули, що таке військове життя, що таке окоп та що таке війна", — резюмовано у дописі. В якому зазначено, що Андрій та Олександр тепер "вступають на шляхетний путь воїнів".

Інших підпалювачів застерегли від того, щоб палити військові авто. Бо обурені військові не будуть із ними панькатись.

Нагадаємо, у останній час почастішали підпали військових авто, які часто припарковані просто на вулиці біля будинків, де живе відповідальних за нього. Цим займаються і дорослі і підлітки.

На момент публікації матеріалу пресслужба Києва не коментувала інформацію про можливе затримання "на гарячому" підпалювачів військової автівки. Ба більше, у соцмережах не уточнюють, бійці якого підрозділу затримали ймовірних фігурантів.

Фокус з'ясував, як спецслужби РФ переконують українську молодь скоювати злочини.

Затримали навіть організаторку таких підпалів. Жінка діяла за завданням ГРУ РФ та навіть консультувала паліїв, як краще виготовляти замісті суміші.

У Третій штурмовій бригаді вважають, що покарання паліїв військових автівок має бути показовим і за законами воєнного часу.

Теги за темою
військові
Джерело матеріала
loader
loader