Вбивство на АЗС у Києві: суд арештував підозрюваного
Вбивство на АЗС у Києві: суд арештував підозрюваного

Вбивство на АЗС у Києві: суд арештував підозрюваного

Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у вбивстві 65-річного чоловіка на АЗС у Святошинському районі столиці.

Про це інформує пресслужба Київської міської прокуратури, передає Укрінформ.

«За клопотанням прокурорів Святошинської окружної прокуратури м.Києва 41-річному киянину, підозрюваному в умисному вбивстві пенсіонера на автозаправній станції, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 16 листопада 2024 року», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, підозрюваний жодних показань не дає, мотивів своїх вчинків не пояснює.

За даними слідства, 18 вересня вранці на АЗС на Кільцевій дорозі підозрюваний з гладкоствольною рушницею марки «Derya Сarina X-Celerate CRX 201» в руках підійшов до 65-річного чоловіка, який збирався сісти у власний автомобіль марки «Honda Accord».

Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл в голову власника машини, після чого забрав ключі від автомобіля, сумку з особистими речами, сів за кермо і поїхав з місця злочину.

Згодом його затримали та повідомили про підозру в умисному вбивствіз корисливих мотивів, розбої, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному носінні і зберіганні боєприпасів. Досудове розслідування триває.

Теги за темою
Київ Суд Вбивство
Джерело матеріала
loader
loader