Джамала показалася з крихітним сином і зізналася, що їй допомагає відновлюватися після третіх пологів
Джамала показалася з крихітним сином і зізналася, що їй допомагає відновлюватися після третіх пологів

Джамала показалася з крихітним сином і зізналася, що їй допомагає відновлюватися після третіх пологів

Артистка назвала декілька речей, яким вона завдячує стрункій фігурі.

Українська співачка Джамала поділилася секретами піклування про себе після народження третього сина.

Так, на третій місяць після появи у родині маленького Аліма, виконавиця зізналася, що працює над поверненням до бажаної форми. Втім, наперед артистка зазначила, що всі свої ритуали проводить не кваплячись та з урахуванням того, щоб не нашкодити маленькому синочку, який перебуває на грудному вигодовуванні.

"Іноді людям здається, що вагітний ти 9 місяців. Тобто цілих 9 місяців ти розтягуєшся. А стати як було, то маєш за тиждень? Hi. На повернення теж приблизно той самий час. Або більше, у всіх по-різному. Що я роблю? Не поспішаю! Бо у мене малюк на грудному вигодовуванні. Це дуже важливо", - підкреслила Джа в фотоблогу.

Тож, серед основних процедур, до яких вдається співачка з метою відновлення свого тіла після виношування малюка – відвідування косметологічних процедур, пілатес, йога та здорове харчування без шкоди грудному вигодовуванню.

"Я дуже люблю ці штуки (медичні обладнання з поліпшення стану тіла – прим. ред.). Вони реально працюють. Після других пологів реально дуже швидко все повернулося, але ще потрібно фізичне навантаження. Пілатес – живіт, поперек, спина говорять мені "дякую". Ну йога туди ж, як бонус афірмації. Їжа. На жаль, я не з тих дівчат, які худнуть на ГВ і типу все в груди. Hi, не мій випадок. Тому знову намагаюсь харчуватися збалансовано, але враховуючи ГВ", - поділилася зірка.

  • Світлана Білоножко розповіла про бізнес 22-річного онука та його дружину: "Разом звернуть гори"
  • Майкл Дуглас зізнався, як змінив свою думку про Україну після приїзду до Києва: "Не такого очікував"
  • Дружина Зінченка показала їхню 3-річну донечку та як вони розкішно відсвяткували її день народження
Джерело матеріала
loader
loader