Бюджетний смартфон Samsung отримає унікальні оновлення, яких поки що немає навіть у флагманів
Бюджетний смартфон Samsung отримає унікальні оновлення, яких поки що немає навіть у флагманів

Бюджетний смартфон Samsung отримає унікальні оновлення, яких поки що немає навіть у флагманів

Чутки про майбутній Samsung Galaxy A16 5G продовжують поширюватися в Інтернеті. Після появи на сайтах сертифікації та витоку рендерів дизайну смартфона, стали відомі деталі щодо його характеристик та можливої дати виходу.

За даними співробітників The Tech Outlook, вони отримали маркетингові матеріали, що розкривають, чого варто очікувати від нового бюджетного 5G пристрою від Samsung.

Зовні Galaxy A16 5G зберігає поточний дизайн серії A від Samsung. На задній панелі розташовані три вертикально встановлені камери зі світлодіодним спалахом. Замість пластику, як у попередника, задня панель виготовлена з глянцевого скла.

Збоку розміщено так званий «острівець клавіш», на якому розташовані кнопки регулювання гучності та живлення (ймовірно, з вбудованим сканером відбитків пальців).

На передній панелі смартфона є краплеподібний виріз для селфі-камери. За чутками, кольори корпусу включатимуть світло-зелений, темно-синій і золотий.

Основні характеристики смартфона включають:

  • 6,7-дюймовий дисплей SA Infinity U з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц та максимальною яскравістю 800 ніт;
  • два можливих варіанти процесора: Exynos 1330 або MediaTek Dimensity 6300;
  • конфігурації оперативної пам’яті та накопичувача: від 4 ГБ/128 ГБ до 8 ГБ/256 ГБ;
  • порт USB Type-C і захист від пилу та води за стандартом IP54.

Смартфон має габарити 164,4 x 77,9 x 7,9 мм і важить від 192 до 200 грамів залежно від моделі.

Окремо привертає увагу інформація про шість основних оновлень Android і шість років підтримки виправлень безпеки, що значно перевершує пропозиції таких брендів, як OnePlus і Vivo.

Точна дата запуску ще не оголошена, але витоки вказують на можливий реліз у грудні 2024 року.

Джерело матеріала
loader