У Зеленського підтвердили візит до США
У Зеленського підтвердили візит до США

У Зеленського підтвердили візит до США


Зеленський проведе зустріч із главою США Джозефом Байденом, щоб представити йому План перемоги.

Наступного тижня Володимир Зеленський відвідає Сполучені Штати Америки. Про це в Офісі президента у четвер, 19 вересня.

“Президент України серед іншого виступить на Генеральній Асамблеї ООН, зустрінеться з представниками американських оборонних та енергетичних компаній, українською громадою, проведе на полях Генасамблеї двосторонні переговори з лідерами країн і міжнародних організацій”, – мовили у повідомленні.

Зауважується, що Зеленський проведе зустріч із главою США Джозефом Байденом, щоб представити йому План перемоги. Глава Української держави розраховує обговорити деталі плану, а також підтримку України з боку Сполучених Штатів у її боротьбі заради свободи.

Окрім цього, також планується зустрічі з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс, представниками Конгресу Сполучених Штатів від обох партій і 45-м президентом США Дональдом Трампом.

Раніше у Білому домі поінформували, що лідер США Джозеф Байден проведе зустріч із президентом України Володимиром Зеленським 26 вересня.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що ймовірно зустрінеться з Зеленським під час засідання Генасамблеї ООН у Нью-Йорку наступного тижня.

Раніше Зеленський оголосив про готовність плану перемоги, який він представить Байдену, Трампу та Гарріс.



Теги за темою
США Володимир Зеленський Джо Байден зустріч
Джерело матеріала
loader
loader