У Києві на АЗС невідомий розстріляв чоловіка
У Києві на АЗС невідомий розстріляв чоловіка

У Києві на АЗС невідомий розстріляв чоловіка

На одній із автозаправок на Кільцевій дорозі столиці сталося вбивство - невідомий підійшов до чоловіка та впритул розстріляв його. Потім спокійно сів у його автомобіль. Про це повідомили у місцевих Telegram-каналах та опублікували відео.

У поліції Києва розповіли подробиці трагедії. За словами поліцейських, 18 вересня близько 07:00 на АЗС між двома чоловіками виник конфлікт - зловмисник застрелив чоловіка та поїхав з місця. Від вогнепального поранення потерпілий помер.

- На території міста  було введено спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано усі наряди поліції на пошук зловмисника. У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенці поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець, 1983 року народження,  - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі Києва повідомили, що загиблому було 65 років. Він підходив до свого автомобіля марки "Хонда Акорд", у цей час до його машини підійшов незнайомець зі зброєю в руках. Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Потім, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав. Наразі мотиви його дій встановлюють.

Зараз на місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група районного управління поліції. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. 

  • 25 серпня на півночі Волині вбили поліцейського. Інцидент трапився у селі Жиричі Ковельського району. Правоохоронці встановили, що  в поліцейського вистрелив його колега із табельної зброї. Що стало причиною конфлікту, наразі невідомо. 
  • 19 липня у Львові стріляли у відому мовознавицю та ексдепутата Ірину Фаріон. Вона померла в лікарні того ж дня.
  • 25 липня затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон - 18-річного жителя Дніпра.
Теги за темою
Вбивство
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader