/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F363098e015b774575eb01784b29869b1.jpg)
Пишні та вдалі оладки: розповідаємо, на чому готувати тісто
Оладки – ідеальна страва для швидкого сніданку та перекусу. Для того, щоб вони були пишними, кулінари радять готувати тісто на кефірі.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом пишних, смачних та вдалих оладок, які готуються елементарно.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F9ed466ff6cd2154a8c1885fa9d7b9ae0.png)
Інгредієнти:
- Кефір – 500 мл
- Яйце – 1 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Сода – 1 ч. л.
- Сіль – дрібка
- Борошно – 400 г
Спосіб приготування:
1. До кефіру додайте яйце, перемішайте. Додайте цукор, сіль, перемішайте, всипте борошно та соду, перемішайте.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2F7194579c8dc72b31dfcf6afe8794a536.png)
2. Ложкою викладіть тісто на гарячу сковороду з олією. Смажте з двох боків до золотистості.
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F67%2Ff6328e0eeb52af2e49094a95a90eb41e.png)
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Оладки на воді
- Оладки з манки
- Оладки з сиру
