Підійдуть до будь-якого гарніру: найпростіший рецепт курячих котлет із золотистою скоринкою
Підійдуть до будь-якого гарніру: найпростіший рецепт курячих котлет із золотистою скоринкою

Підійдуть до будь-якого гарніру: найпростіший рецепт курячих котлет із золотистою скоринкою

Маленькі м'ясні котлети можна зробити лише за кілька хвилин.

Завдяки морквині та зелені котлети будуть соковитішими та м'якшими, розповідає в Інстаграм кулінар та фудблогер «Anny cooking».

Інгредієнти:

  • 500-600 г курячого фаршу
  • 1/4 батона (з скоринкою або без)
  • 1 середня морква
  • 1 середня цибуля
  • 1 яйце
  • 2-3 зубчики часнику
  • Сіль, перець, орегано
  • Олія для смаження
  • 1 ст. панірувальних сухарів (якщо фарш занадто вологий)

Приготування:

Замочіть батон у воді чи молоці. Натріть моркву, часник та цибулю на тертці.

Добре відіжміть хліб від води чи молока. Змішайте в мисці курячий фарш, віджатий хліб, натерту моркву, цибулю, часник та яйце.

Приправте сіллю, перцем і щедрою щіпкою орегано. Якщо фарш занадто вологий, додайте панірувальні сухарі.

Сформуйте котлети, використовуючи близько 1/2 ст. фаршу на кожну котлету. Щоб легко формувати котлети, змочуйте руки водою.

Розігрійте сковороду з маслом на помірному вогні. Обсмажуйте котлети з обох боків, доки не вийде акуратна скоринка.

Останні новини України:

Рецепт легкого пирога на йогурті від переможниці "Мастер Шеф": дуже просто та смачно.

Замість котлет: рецепт картопляних дерунів із куркою.

Смачно, як у ресторані: рецепт популярного італійського салату з помідорів.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader