Бабагануш по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку
Бабагануш по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку

Бабагануш по-новому: що додати в закуску для яскравого смаку

Бабагануш – смачна та дуже проста у приготуванні закуска, основа якої – баклажани. Для яскравого смаку додайте часник, спеції, горіхи, зелень.

Як приготувати смачний бабагануш

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної закуски з баклажанів, з часником та йогуртом.

Рецепт закуски

Інгредієнти:

  • баклажан – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • горішки – жменя
  • часник – 1 головка
  • сметана – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Розріжте навпіл баклажани, зробіть сіточку, викладіть у форму для запікання, додайте часник, полийте олією, додайте спеції та запікайте 30-40 хвилин при 180С.

Запечені баклажани

2. Почистіть баклажан від шкірки, додайте запечений часник, кілька ложок грецького йогурту, посоліть і перебийте виделкою або блендером.

Приготування закуски

Додайте зелень та горішки!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Запіканка з баклажанів
  • Перець фарширований баклажанами
  • Мусака з баклажан
Джерело матеріала
loader
loader