Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»
Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»

Вийде новий сезон українського мультсеріалу «Університет Чупарського»

Автори мультсеріалу почали роботу над його продовженням.

Український мультсеріал для дорослих «Університет Чупарського» про пригоди двох студентів та викладача-винахідника, що вийшов у 2023 році, отримає продовжений. Автори мультсеріалу Микола Семенюк та Михайло Карпань повідомили MediaSapiens, що уже розпочали роботу над його продовженням.

Мультфільм «Університет Чупарського» поєднує комедію з локальним українським гумором, наукову фантастику, а також насичений поп-культурними відсилками на блокбастери різних часів.

Сюжет розгортається в Україні недалекого майбутнього. Двоє студентів вигаданого технічного університету, та їхній викладач-дивак із кіберрукою, який розробляє дивні наукові винаходи, намагаються використовувати науку для вирішення власних побутових проблем, й це призводить до різноманітних халеп: від зомбіапокаліпсису та полювання на іншопланетного монстра з арктичної станції ім. Академіка Вернадського до загрози колапсування всього всесвіту.

У новому сезоні «Університета Чупарського» також буде десять серій. Перша тематично присвячена тематиці Геловіну, її вихід запланували на 31 жовтня, але у випадку відключень можливе зміщення на місяць, розповів Михайло Карпань.

  • Читайте також: Продюсери «Мавки» та режисер «Люксембург, Люксембург» створять анімаційний сатиричний фільм

Нагадаємо, у першому сезоні «Університета Чупарського» вийшло десять серій. В озвученні взяли участь зірки українського дубляжу: Євген Малуха (голос Альфа та Гомера Сімпсона), Дмитро Гаврилов (Тор, Дедпул), Наталія Ярошенко (Фуріоса: Дорога Гніву), кіберспортивний коментатор - Віталій Волочай (v1lat), ютубблогери Тайлер Андерсон, Падон та інші. Микола Семенюк та Михайло Карпань реалізували проєкт самостійно за фінансової підтримки бтуб-глядачів.

Усі десять серій загальним хронометражем понад три години, доступні для перегляду українською мовою, та субтитрованим перекладом англійською та польською мовами на відеоплатформі «Ютуб» за посиланням.

Фото: скриншот з десятої серії мультсеріалу «Університет Чупарського» 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Джерело матеріала
loader
loader