З кабачка вийдуть дуже смачні закуски, а також млинці, оладки, салати. Ще їх можна використовувати для приготування пирогів, запіканок.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного рулету з кабачка, з начинкою з риби, крем-сиру та огірком.
Інгредієнти:
- 2 кабачки (550 г.)
- 0,5 ч.л. солі
- 3 яйця
- 2 ст. сметани або білого йогурту
- сіль та спеції за смаком
- 3 ст. л. борошна
Для начинки:
- 200 р. крем-сиру
- 1 огірок
- 180 г. червоної рибки
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці, додайте сіль, перемішайте і відставте.
2. В окрему миску розбийте 3 яйця, додайте сіль та спеції, сметану та добре перемішайте.
3. Кабачок відіжміть від зайвого соку і перекладіть в яєчно-сметанну суміш, перемішайте, додайте борошно| і замісіть однорідне тісто.
4. Перелийте тісто на застелене пергаментом деко і за допомогою лопатки розрівнюємо в тонкий пласт. Після відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-25 хвилин.
5. Готову основу охолоджуємо, змащуємо крем-сиром і викладаємо начинку. Обережно закручуємо рулет та обгортаємо харчовою плівкою. Відправляємо у холодильник на 1 годину.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Кабачки у клярі
- Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
- Мариновані кабачки з петрушкою та кетчупом