Дизпаливо для генераторів та інше: Кличко розповів про допомогу Конотопу від Києва
Дизпаливо для генераторів та інше: Кличко розповів про допомогу Конотопу від Києва

Дизпаливо для генераторів та інше: Кличко розповів про допомогу Конотопу від Києва

Київ терміново відправить Конотопу найнеобхідніше в якості допомоги. Зокрема, дизпаливо для генераторів, матеріали для скління, деякі будматеріали.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі. Райцентр на Сумщині постійно обстрілюють війська країни-терориста РФ.

"Спілкувався з Артемом Семеніхіним – мером Конотопа. Російські варвари системно обстрілюють і знищують місто. Київ вже готує і терміново відправить найнеобхідніше в якості допомоги. Зокрема, дизпаливо для генераторів, бо ситуація з енергопостачанням обʼєктів життєзабезпечення в Конотопі критична. А також – матеріали для скління, деякі будматеріали. В першу чергу, для відновлення пошкоджених навчальних закладів, – зазначив мер Києва, голова Асоціації міст України. – Держава кошти у міст вилучає (і ПДФО, і "військове" ПДФО, і "силове" вигадала). А тепер громади, зокрема прифронтові, вимушені самотужки і практично без коштів забезпечувати своє виживання", – написав Кличко.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 12 вересня, російські окупанти вдарили "Шахедами" по місту Конотоп у Сумській області. В населеному пункті прогриміли потужні вибухи під час повітряної тривогу. Внаслідок обстрілу є багато руйнувань, постраждали щонайменше 14 громадян.

Як повідомляв OBOZ.UA, увечері 11-го й уночі 12 вересня Україна пережила чергову атаку Російської Федерації дронами-камікадзе Shahed-136 і ракетами. Станом на 9:00 було виявлено та здійснено супровід 69 засобів повітряного нападу. Сили протиповітряної оборони збили 44 ударних БПЛА.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader
loader