Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію
Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію

Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію

Деруни – одна з найулюбленіших страв українців. Їх можна подавати на сніданокабо обід, додаючи сметану, йогурт та інші продукти за смаком. Крім цього, вони готуються із доступних продуктів, а сам процес не займає багато часу.

Фудблогерка Оленка Кудрявцева нещодавно розповіла в Instagram, як вона готує деруни. Виявляється, цю страву можна приготувати таким чином, щоб вона не сіріла.

Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію

Інгредієнти

  • Картопля – 600-700 гр
  • Сіль
  • Перець
  • Яйця – 2 шт
  • Борошно – 3 ст.л.
  • Цибуля\часник\морква за смаком

Спосіб приготування

1.Картоплю натираємо на великій терці.

2. Заливаємо картоплю холодною водою та добре промиваємо, щоб вийшов весь крохмаль. Він повинен осісти на дні миски з водою.

Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію

3. Відтискаємо картоплю від зайвої рідини.

Як готувати деруни, щоб вони не сіріли: фудблогерка показала технологію

4. Додаємо решту інгредієнтів та ретельно перемішуємо.

5. Викладаємо деруни на розпечену з маслом пательню та обсмажуємо з обох сторін до золотавості.

6. Подаємо зі сметаною.

На OBOZ.UA є й інші рецепти дерунів:

  • Деруни у горщиках
  • Деруни з кабачків
  • Деруни з грибами
Джерело матеріала
loader
loader