Для того, щоб курячі котлети були соковитими та м'якими, кулінари радять додати в основу терті сирі овочі, а також сир, вершкове масло.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних, соковитих курячих котлет, у фарш для яких потрібно додати твердий сир.
Інгредієнти:
- 600 г. фаршу з філе курки
- 2 зубчики часнику
- 1 цибуля
- 1 морква
- 20 г м'якого вершкового масла
- 60 г твердого сиру
- 2 ст. панірувальних сухарів
- сіль, перець
Спосіб приготування:
1. Часник, цибулю та моркву подрібніть у чаші блендера або натріть на тертці. Перекладіть овочі у фарш і додайте решту інгредієнтів. Вершкове масло має бути м'яким, сир натріть на тертці та перемішайте.
2. На сковороду додаємо олію і добре розігрійте.
3. Вологими руками сформуйте невеликі котлетки та смажте на низькому вогні.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Котлети по-київськи
- Соковиті рубані котлети з індички
- Котлети з крабових паличок