До м'яса, котлет, макаронів, пюре і каш: універсальна підлива за 5 хвилин
До м'яса, котлет, макаронів, пюре і каш: універсальна підлива за 5 хвилин

До м'яса, котлет, макаронів, пюре і каш: універсальна підлива за 5 хвилин

Для того, щоб прісні котлети та тефтелі, фрикадельки були соковитими та смачними, їх найкраще готувати з підливою. Готувати її можна з грибів, муки, вершків, сметани, сиру, томатної пасти.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної грибної підливи, з томатною пастою та зеленню.

Рецепт підливи

Інгредієнти:

  • 20 г вершкового масла
  • 1 цибулина
  • 7-8 печериць
  • 2 ст. томатної пасти
  • 2 ст. борошна
  • паприка, чорний перець, сіль
  • 350-400 мл. води
  • зелень

Спосіб приготування:

1. На сковорідку відправляємо вершкове масло і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю з печерицями 8-10 хвилин.

Гриби та цибуля

2. Додайте томатну пасту, борошно, спеції, сіль, перемішайте та залийте водою.

Приготування підливи

3. Відправте в підливу котлети або тефтелі і тушкуйте під кришкою на середньому вогні 15 хвилин. Наприкінці посипаємо зеленню!

Підлива з котлетами

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Фрикадельки у сметанному соусі
  • Курячі фрикадельки
  • Фрікадельки з рисом
Джерело матеріала
loader
loader