Таємний син короля Чарльза III вимагає провести тест на батьківство
Таємний син короля Чарльза III вимагає провести тест на батьківство

Таємний син короля Чарльза III вимагає провести тест на батьківство

Чоловік уже багато років прагне отримати від королівської сім'ї згоду на тест. Він запевняє, що є позашлюбною дитиною Чарльза і Камілли, у яких був роман ще задовго до того, як про нього почали писати ЗМІ.

58-річний австралійський інженер британського походження Саймон Чарльз Доранте-Дей, який мешкає в Квінсленді, вимагає "чотиристороннього тесту на батьківство" за участю короля Чарльза III і його синів, принца Вільяма і принца Гаррі, пише Daily Star.

Чоловік, який вже багато років стверджує, що він — таємний син британського монарха і його дружини, королеви Камілли, у такий спосіб хоче остаточно довести всьому світові, що має рацію, і поставити крапку в питанні спорідненості з Віндзорами.

Саймон зі своєю дружиною
Фото: Simon Charles Dorante-Day/Facebook

Раніше Доранте-Дей стверджував, що його прийомна мати, яка працювала на королеву Єлизавету II, сказала йому, що він — син Чарльза і Камілли, коли була при смерті. За його словами, усиновлення відбулося, коли йому було близько восьми місяців, 1966 року в Портсмуті. У той час Чарльзу виповнилося 17 років, а Каміллі — на рік більше.

Цей запит на ДНК-тест — далеко не перший з боку Саймона, проте до цього всі подібні пропозиції закінчувалися мовчанням з боку королівської сім'ї.

У свіжому пості у Facebook він опублікував фото короля, двох принців і своє, щоб довести схожість із Чарльзом.

"Це порівняння Вільяма, мене, Чарльза і Гаррі дуже наочно демонструє, що немає послідовності. Той факт, що лівий бік мого обличчя однаково збігається з Чарльзом, а не з Вільямом, ні з Гаррі, викликає очевидне запитання: хто ж справжні сини Чарльза? Ось чому моя дружина, доктор Ельвіанна, і я вважаємо, що 4-сторонній тест на батьківство — це єдиний спосіб вирішити це питання раз і назавжди. Потрібно розкрити правду про гру, в яку грають Монархія, Уряд та Істеблішмент 58 років. Брехня і корупція повинні бути розкриті за те, що вони є, злочинна діяльність", — йдеться в публікації.

Саймон Чарльз Доранте-Дей показує свою схожість із королем Великої Британії
Фото: Simon Charles Dorante-Day/Facebook

Як ще один доказ своєї правоти Саймон наводить черговий аргумент.

"Не тільки те, що трапилося зі мною в дитинстві і те, що я пам'ятаю, коли я виріс в Англії, а й те, що трапилося зі мною, моєю дружиною і моїми дітьми в Австралії, підтримує наш аргумент. Ці приховані та незаконні дії, які постійно націлені на нас, є спробою зупинити нас у цій подорожі, не більше того. У них нічого не вийде. Вони тільки посилять наш аргумент і нададуть нам докази того, що сталося в залі суду", — продовжив він.

На сторінку Доранте-Дея в соцмережі підписані 29 тисяч осіб, і багато хто вірить у те, що він багато років пише і говорить, проте поки що жодних підтверджень своїм словам, крім відсилання до зовнішньої схожості з членами королівської сім'ї, Саймон не надав. Раніше він стверджував, що про таємну дитину Чарльза і Камілли дізналася принцеса Діана і збиралася оприлюднити цю інформацію, але не встигла, бо загинула 1997 року.

Раніше Фокус писав, що Кейт Міддлтон повідомила про завершення курсу хіміотерапії.

Джерело матеріала
loader
loader