Співачка Sowa вперше назвала ім'я свого продюсера
Співачка Sowa вперше назвала ім'я свого продюсера

Співачка Sowa вперше назвала ім'я свого продюсера

Sowa зізналася, що всі її творчі рішення контролюють її батьки, які і допомагають їй розвиватися в сфері шоубізнесу.

20-річна українська співачка Діана Горбяк, яка виступає під сценічним ім’ям SOWA вперше зізналася, хто її продюсує та звідки вона бере кошти для кліпів та запису пісень. Подробицями артистка поділилася в інтерв’ю виданню Фокус.

Зокрема, дівчина зізналася, що вся її команда складається з тата і мами, які інвестують в її майбутнє свої кошти.

Діана Горбяк уточнила, що мама за фахом масажист-терапевт, а тато — голова сільського господарства. Саме її батьки стали її продюсерами у творчості.

Дівчина не приховує, що і фінансова частина також повністю лежить на її батьках. Саме тато Діани вкладає кошти у запис її нових пісень та дає кошти на зйомку нових кліпів та розвиток проєкту.

Натомість мама Діани взяла на себе іншу частину розвитку творчості доньки. За словами співачки, жінка інвестує в доньку свій час, підтримку та енергію для того, щоб донька мала змогу розвиватися у сфері шоубізнесу.

"Усе, що стосується моєї творчості, не відбувається без узгодження з моїми продюсерами, а точніше — з моїми батьками!" — пояснила співачка SOWA.

БІльше читайте вексклюзивному інтерв'ю співачки SOWA для Фокусу, в якому вона розповіла про заздрість до Клавдії Петрівни та конфлікт з ексучасницею гурту "ВІА Гра".

Джерело матеріала
loader
loader