Шокуючі кадри: чоловік помітив у небі НЛО, яке заставало його дружину заплакати
Шокуючі кадри: чоловік помітив у небі НЛО, яке заставало його дружину заплакати

Шокуючі кадри: чоловік помітив у небі НЛО, яке заставало його дружину заплакати

Подружжя спостерігало за нічним небом, коли побачило незвичайне сяйво. Чоловік і його дружина спочатку прийняли невідомий об'єкт за метеор, але незабаром їхня думка змінилася.

Мешканець невеликого містечка Чото (штат Монтана, США) зняв непізнаний летючий об'єкт (НЛО) і поділився приголомшливими кадрами, які змусили його дружину "плакати". Про це пише Daily Mail.

Як стверджується, обертовий і прикрашений низкою обертових вогнів об'єкт пролетів над крихітним містом Чото, де мешкає трохи більше ніж 1700 осіб.

У відеозаписах, а також у докладній розповіді про спостереження, опублікованій на форумі Reddit, ідеться про те, як чоловік і його дружина спочатку прийняли невідомий об'єкт за метеор. Це сталося після того, як штат Монтана був названий "гарячою точкою" для спостережень НЛО.

"У п'ятницю, 6 вересня, ми з дружиною сиділи й дивилися на зірки — ми робимо це щовечора. Моя дружина сказала про падаючу зірку, що здалося мені дивним, адже якби це була вона, то в мене не було б часу на неї дивитися. Дерево поруч зі мною загороджувало напрямок, тому я встав і подивився, і в мене відпала щелепа", — написав автор під ніком PoneThePoon.

Подружжя спостерігало за нічним небом, коли помітило незвичайне сяйво
Фото: Reddit

Чоловік побачив світло вдалині, яке, здавалося, оберталося в повітрі, і край того, що, судячи з усього, могло бути кораблем. За його словами, це видовище залишило його дружину в сльозах після того, як воно затрималося на кілька хвилин, а потім полетіло.

"Корабель здавався величезним, на відстані багатьох миль. Ми спостерігали за ним 2-3 хвилини, поки він продовжував відлітати, а потім він просто зник. Жодного шуму, його просто не стало", — згадує він, додаючи, що в нього було кілька миготливих вогнів, що обертаються, а також обертове оранжево-червоне світло внизу.

Повідомлення викликало великий ажіотаж серед користувачів форуму.

"Дійсно класні кадри. Гарне пояснення", "Похвально. Не дайте їм зникнути в безодні. Хороші кадри мають властивість нез'ясовно зникати", "Це могло б стати найкращим відео про НЛО, якби небо було трохи світлішим", "Розчаровує, але безумовно цікаво", — писали вони.

Видання зазначає, що походження і природа літального апарату залишаються невідомими. Інших повідомлень про це явище не надходило.

Раніше Фокус повідомляв, що люди помітили таємничу вогняну кулю в нічному небі. Загадковий об'єкт ще не ідентифікований, але найпоширеніші теорії включають метеор або космічне сміття, яке знову увійшло в атмосферу.

Також стало відомо, що посеред поля з'явився загадковий дзеркальний моноліт. Лорі Грейвс, яка володіє ділянкою, на якій було виявлено металеву конструкцію, стверджує, що вона не знає, звідки він міг з'явитися.

Джерело матеріала
loader
loader