Сибіга закликав партнерів інвестувати в оборонну промисловість України
Сибіга закликав партнерів інвестувати в оборонну промисловість України

Сибіга закликав партнерів інвестувати в оборонну промисловість України


Українська оборонна промисловість розвивається швидкими темпами і може виробляти набагато більше за додаткових інвестицій.

Новопризначений голова МЗС Андрій Сибіга закликав союзників та партнерів збільшити фінансування українських виробників озброєння. Про це він на платформі X у понеділок, 9 вересня.

The best way to ramp up military aid to Ukraine right now is to buy weapons for Ukrainian warriors from Ukrainian manufacturers. Our defense industry is growing at a rapid pace and can produce much more with additional investment. It is also faster and cheaper for our partners.

— Andrii Sybiha ???????? (@andrii_sybiha)

За словами дипломата, нині найкращий спосіб нарощувати військову допомогу Україні – купувати зброю для українських воїнів в українських виробників.

“Наша оборонна промисловість розвивається швидкими темпами і може виробляти набагато більше за додаткових інвестицій. Це також швидше та дешевше для наших партнерів”, – додав Сибіга.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський повідомив, що  Україна почне виробляти власну зброю на підземних заводах. Одна з головних причин такого рішення – затримка постачання військової допомоги.

Зауважимо, Україна вперше застосувала нову ракету-дрон Паляниця. Зеленський заявив, що це зброя українського виробництва і “метод відплати агресору”.

Жахають окупанів: CNN розповів про ефект від дронів-драконів



Теги за темою
Зброя МЗС України
Джерело матеріала
loader
loader