Apple сьогодні покаже новинки: де і коли дивитися осінню презентацію
Apple сьогодні покаже новинки: де і коли дивитися осінню презентацію

Apple сьогодні покаже новинки: де і коли дивитися осінню презентацію

Сьогодні шанувальники технологій з нетерпінням чекають на головну подію осені - щорічну презентацію Apple. Компанія готова представити нові пристрої та програмні оновлення, і захід обіцяє бути одним із найбільш захоплюючих цього року.

Де і коли дивитися осінню презентацію Apple, розповідає РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на щоденну британську газету Shields Gazette.

Для останньої презентації WWDC 2024 Кремнієва долина пішла по-крупному зі своїм штучним інтелектом (AI), а також показала свої наступні операційні системи для iPad і iPhone. Тім Кук та компанія повернуться на щорічний вересневий захід лише за кілька днів.

Незалежно від того, де ви знаходитесь у світі, ви зможете дивитися презентацію з комфортом зы власного будинку.

Коли відбудеться захід Apple?

Технологічний гігант в цьому році проведе свій захід у понеділок, 9 вересня. Воно заплановане на початок о 18:00 за британським часом (20:00 за Києвом), тому ідеально підходить для кінця робочого дня.

Де можна переглянути захід Apple?

Налаштуйтеся на захід Apple 9 вересня, перейшовши на веб-сайт компанії Apple. Якщо у вас є Apple TV, ви також можете дивитися його там.

А для тих, хто воліє використовувати YouTube, презентацію можна переглянути на офіційному каналі Apple. Трансляцію заплановано о 20:00 сьогодні.

Джерело матеріала
loader
loader