Замість звичайних голубців: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт капустяного пирога
Замість звичайних голубців: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт капустяного пирога

Замість звичайних голубців: "Мастер Шеф" Литвинова дала простий рецепт капустяного пирога

На цей раз зірка "Майстер Шеф" Тетяна Литвинова розповіла, як приготувати голубець-пиріг без складного приготування капусти та її скручування після.

Інгредієнти:

  • 700 г капусти (1 шт)
  • 200 г моркви
  • 200 г цибулі
  • 50 г рису
  • 500 г фаршу (свинина, яловичина чи суміш)
  • 1 ч. л. сухого часнику
  • 1,5 год. л. рік
  • 1 год. л. коріандр
  • 100 г сметани
  • 2 зубчики часнику
  • 0,5 год. л. рік
  • 200 г томатного соусу

Приготування:

Заберіть у капусти качан, капусту розріжте на кілька частин і відваріть у киплячій воді. Після цього обережно відокремте листя і дайте їм охолонути. Рис відваріть до напівготовності, розповіла "Мастер Шеф" Литвинова.

Моркву та цибулю наріжте дрібним кубиком і обсмажте на сковороді. "Мастер Шеф" Литвинова помітила, далі краще змішати у мисці фарш, відварений рис, обсмажену моркву та цибулю, сухий часник, сіль та коріандр. Після цього вже можна приступати до другого етапу.

У змащену олією форму викладіть шар капустяного листя, ділиться "Мастер Шеф" Литвинова. На капусту викладіть шар начинки. Повторіть шари, завершуючи капустяним листям.

У невеликій мисці змішайте сметану, подрібнені часник та сіль. Додати томатний соус і ретельно перемішайте. Полийте соусом пиріг і накрийте форму фольгою. Запікайте в духовці до 180°C близько 1 години.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader