Ця закуска з баклажанів багатьом відома ще з дитинства. Вона пікантна і ідеально смакує до будь-якого м’яса. Вона може зберігатися у холодильнику дуже тривалий час, через що і набула великої популярності.
Як правильно приготувати закуску з баклажанів таким чином, щоб вона зберігалась протягом декількох місяців, в Instagram розповіла блогерка з ніком victoriia.plants. А ще вона має гарний вигляд і стане прикрасою будь-якого столу.
Інгредієнти
- Баклажани
- Сіль
- Оцет
- Вода
- Цукор
- Часник
- Гіркий перець
Спосіб приготування
1. Баклажани нарізаємо кільцями, додаємо сіль, премішуємо та відкладаємо на 30 хвилин.
2. Обсмажуємо на пательні з олією з обох сторін.
3. Готуємо заправку. Змішуємо всі інгредієнти та доводимо до смаку.
4. Викладаємо баклажани у ємність із кришкою, додаємо заправку.
5. Добре перемішуємо та відправляємо у холодильник на 2 години.
На OBOZ.UA є й інші страви з баклажан:
- Баклажани з горіхами
- Мусака з баклажанів
- Мариновані баклажани