Випущено найтонший кольоровий електронний блокнот у світі
Випущено найтонший кольоровий електронний блокнот у світі

Випущено найтонший кольоровий електронний блокнот у світі

Компанія reMarkable представила новий планшет reMarkable Paper Pro. Це електронний блокнот, який, за словами розробників, призначений для підвищення продуктивності інтелектуальної роботи, повідомляє New Atlas.

Електронний планшет отримав більший у порівнянні з попередниками 11,8-дюймовий екран. Завдяки новій технології Canvas Color від E Ink Paper Pro пропонує розширені можливості для творчості: тепер можна використовувати до дев'яти кольорів і створювати більш виразні малюнки. Під час читання екран відображає безліч відтінків, забезпечуючи комфортне сприйняття тексту.

Дисплей може похвалитися роздільною здатністю 2160×1620 при 229 ppi. Текстура поверхні була покращена для більш реалістичного відчуття листа. Вбудована функція запобігає випадковому змазуванню від дотику долонею. Paper Pro відрізняється мінімальною затримкою в 12 мілісекунд, що робить його найчутливішим пристроєм reMarkable на сьогоднішній день.

Paper Pro поєднує стильний дизайн з алюмінію та скла з практичним регульованим підсвічуванням, що дозволяє працювати в будь-який час доби. Це найтонший пристрій у своєму класі, товщиною всього 5,1 мм.

Пристрій оснащений чотириядерним процесором із частотою 1,8 ГГц, 2 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ вбудованого сховища. Є шаблони підвищення продуктивності. Акумулятор ємністю 5030 мАг забезпечує до двох тижнів роботи без заряджання. Доступні Wi-Fi та USB-C.

Для тих, хто вважає за краще друкувати, пропонується додаткова клавіатура. Пристрій забезпечує автоматичне шифрування файлів та захист паролем, гарантуючи безпеку інформації.

reMarkable Paper Pro вже доступний для замовлення за ціною $579 зі стандартним маркером або $629 з версією Marker Plus з функцією гумки.

Джерело матеріала
loader
loader