Кабмін спростив оформлення документів для виробників боєприпасів
Кабмін спростив оформлення документів для виробників боєприпасів

Кабмін спростив оформлення документів для виробників боєприпасів


Це дає старт українському ринку вибухових речовин та детонаторів. Урядова ж постанова пришвидшує процес оформлення документів до 1 місяця.

Уряд спростив процедуру оформлення документів для виробників вибухових речовин та детонаторів. Про це віцепрем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

“Щоб збільшити обсяг і пришвидшити виробництво українських боєприпасів, убиваємо всю бюрократію для виробників. Компанії зможуть виробляти, купувати та імпортувати вибухові речовини й компоненти без дозволів та ліцензій”, – зазначив він.

За словами міністра, ухвалене рішення дає старт українському ринку вибухових речовин та детонаторів. Раніше, щоб почати виробництво вибухових речовин, оформлення документів тривало мінімум 12-18 місяців. Урядова ж постанова пришвидшує процес до 1 місяця.

Такий же шлях відкриття ринку вже пройшли дрони, роботи, РЕБ, боєприпаси. І ми вже бачимо результати на полі бою, – додав Федоров.

Раніше повідомлялося, що підприємства Укроборонпрому масштабують виробництво снарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО



Теги за темою
Кабмін
Джерело матеріала
loader
loader