Христина Решетнік пояснила, чому віддала трирічного сина до школи
Христина Решетнік пояснила, чому віддала трирічного сина до школи

Христина Решетнік пояснила, чому віддала трирічного сина до школи

Дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина пояснила, чому віддала трирічного сина до школи. 2 вересня хлопчик разом зі старшими дітьми пари – 11-річним Іваном та 7-річним Дмитром – позував на урочистій лінійці з букетом у руках, і як пізніше з'ясувалося, також став учнем навчального закладу. У Instagram дружина шоумена розповіла, що хлопчик приєднався до дошкільного гурту (preschool). За словами Христини, за кордоном це звична практика, тож батьки відправили на навчання всіх трьох дітей.

- Найменшому Решетнику ще немає чотирьох років (3.9) і ми його віддали до школи. За міжнародною системою освіти, діти йдуть до школи, починаючи з 4-х років. Це такий клас підготовки чотирирічок. Навчаються, як і старші, але, звісно, ​​все адаптовано під їхній вік, – пояснила блогерка.

Христина також підкреслила, що молодший син мріяв зі старшими братами навчатися у школі, тому відмовився ходити до дитячого садка.

- До речі, до садка наш Олександр Григорович відмовився ходити, бо хотів одразу до школи, як старші брати. Тому тепер щасливий, що вже дорослий, і має можливість бачитися з Дімою та Ванюшею. Втомлюється, прибігає і показує різні поробки, емоційно розповідаючи, що ходили навіть на 2 поверх в музичний клас. Але найбільше враження на Сашка за перші дні справила їдальня. Хто б сумнівався! - зізналася Решетнік.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Khrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

Джерело матеріала
loader
loader