Дружина Павліка у сльозах розповіла про здоров'я сина й про що шкодує: "Не знаходжу собі місця"
Дружина Павліка у сльозах розповіла про здоров'я сина й про що шкодує: "Не знаходжу собі місця"

Дружина Павліка у сльозах розповіла про здоров'я сина й про що шкодує: "Не знаходжу собі місця"

Бізнесвумен висловилася про генетичний аналіз 3-річного сина.

Дружина співака Віктора Павліка – Катерина Реп'яхова – неочікувано показалася у сльозах і занепокоїла юзерів у Мережі.

Так, у своєму фотоблогу дружина артиста повідомила, що почувається дуже пригніченою через стан здоров'я 3-річного сина Михася. Оскільки хлопчик має затримку мовлення блогерка звертається до різних спеціалістів, щоб віднайти причину. Так, після зробленого нещодавнього генетичного аналізу Реп'яхова повідомляла, що лікарка виключила спадковий фактор.

Втім, дружина Павліка все ж вирішила відвідати декількох лікарів з результатом аналізу, щоб розшифрувати його й почути різні думки. Блогерка не стала вдаватися в подробиці, що саме їй сказав інший спеціаліст, лише зазначила, що повністю зневірилася після почутого короткого коментаря професора з генетичного центру, де обстежується її 3-річний син.

"Я не можу ніяк усвідомити результати генетичного тесту, хоча я і не знаю, що усвідомлювати. Я досі шокована через те, що професор Микитенко розповів у двох словах... Я не знаходжу собі місця. Мені дуже важко", - поділилася бізнесвумен.

У повному розпачі Катерина розповіла, що записалася до ще одного лікаря в надії віднайти справжню істину. І зізналася, що шкодує про зроблений генетичний аналіз, який лише більше додає стресу.

"Сьогодні ввечері йду до іншого генетика. Може, мені хтось щось пояснить. Я пошкодувала, що зробила той аналіз. Генетика ще досить молода наука і там багато неточностей. Може станеться щось погане, а може ні. Але н*хріна мені знати, що може станеться щось погане? Навіщо мені тримати це в голові?!", - емоційно висловилася бізнесвумен.

  • Потап показав сина-копію на рідкісному фото й публічно звернувся до нього
  • Камалія замилувала фото доньок-близнючок і показала, як вони змінилися за 11 років: "Час летить"
  • Klavdia Petrivna показала себе без гриму на відео з коледжу, де були написані її перші хіти
Джерело матеріала
loader
loader