Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими: потрібен лише один овоч
Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими: потрібен лише один овоч

Що додати у фарш для котлет, щоб вони були соковитими: потрібен лише один овоч

Домашні котлети дуже часто розпадаються, а також виходять дуже твердими та часто сирими всередині. Для того, щоб котлети були соковитими та добре пропікалися всередині, кулінари радять додати у фарш смажену цибулю та моркву.

Домашні котлети

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже соковитих і смачних курячих котлет з морквяною засмажкою та грибною начинкою.

Котлети з начинкою

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу курки/індички
  • 1 яйце
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • кріп/петрушка
  • 1 ч. л. сухого часнику
  • сіль, перець
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів

Начинка, але можна і без

  • 250 г. печериць
  • 100 мл. вершків
  • 1 ст. л. борошна
  • кріп/петрушка
  • сіль, перець
  • 100 г сиру

Спосіб приготування:

1. Спочатку обсмажте цибулю з морквою, посоліть і поперчіть, зажарка готова.

Інгредієнти для фаршу

2. У фарш додайте яйце, засмажку, зелень, часник, перець, сіль, панірувальні сухарі і все добре перемішуємо до однорідності.

Готовий фарш

3. Вологими руками сформуйте кульки і викладіть на застелене пергаментом деко, зробіть поглиблення для начинки.

Як приготувати смачні котлети

4. Для начинки: обсмажте гриби, до них додаємо вершки, зелень, сіль, перець та борошно. Перемішайте та загустіть на низькому вогні.

Приготування котлет

5. Викладіть начинку на котлетки та посипте натертим сиром. Готуйте в розігрітій до 180С духовці 30-35 хвилин.

Готова страва

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Котлети по-київськи
  • Рисові котлети
  • Котлети з крабових паличок
Джерело матеріала
loader