Періс Гілтон продемонструвала низку пікантних образів у рекламі спідньої білизни
Періс Гілтон продемонструвала низку пікантних образів у рекламі спідньої білизни

Періс Гілтон продемонструвала низку пікантних образів у рекламі спідньої білизни

Періс Гілтон не тільки спадкоємиця знаменитої мережі готелів по всьому світу, вона будує успішну кар'єру фотомоделі. Нещодавно вона, як співачка, записала новий студійний альбом.

Знаменита американська модель, співачка і світська левиця Періс Гілтонстала обличчям останньої рекламної кампанії шикарної спідньої білизни, повідомляє Women's Wear Daily.

43-річна спадкоємиця найбільшої у світі мережі готелів знялася в колекції бренду осінь/зима 2024. Вона продемонструвала низку пікантних образів у гламурній фотосесії, присвяченій не тільки новій колекції, а й ювілею роботи бренду на ринку.

"На честь нашого тридцятого ювілею світова ікона, мати, бізнесвумен, активістка, акторка і діджей Періс Гілтон знімається в ролі Провокатора. Це голлівудська історія кохання між культовою жінкою і культовим брендом, вигадана креативним директором Сарою Шоттон і знята в Лос-Анджелесі Грегом Вільямсом", — ідеться в пресрелізі.

На знімках, зроблених Вільямсом, Гілтон позувала біля каміна, за кермом автомобіля, на тлі фортепіано і в інших місцях, викликавши бурю емоцій у своїх шанувальників.

"Це найвища данина поваги культовій жіночності. Для мене AP завжди уособлювали силу й елегантність, і приєднатися до них у цьому святкуванні спадщини — велика честь", — сказала Періс про нову рекламну кампанію. Зі свого боку, про співпрацю з Гілтон креативний директор Agent Provocateur Сара Шоттон заявила: "Для мене вона сексуальна, смілива і провокаційна. Періс приголомшлива, і вона велика шанувальниця AP. Я пошила їй весільну білизну і спеціальне кімоно. Вона справжня дівчина AP".

Останнім часом Періс була особливо зайнята, готуючись до випуску свого другого студійного альбому Infinite Icon, реліз якого заплановано на 6 вересня. Це її перший повноформатний альбом за майже 20 років.

Раніше, 8 липня, Фокус писав про те, що Періс Гілтон привезла маленьку дочку в особливе місто. Періс і Картер Реум двічі стали батьками. Сурогатні матері народили їм сина Фенікса і дочку Лондон.

Джерело матеріала
loader