Toyota випустить спец версію GR Yaris TGR Italy Limited Edition
Toyota випустить спец версію GR Yaris TGR Italy Limited Edition

Toyota випустить спец версію GR Yaris TGR Italy Limited Edition

Лімітована версія спортивного хетчбека присвячена перемозі компанії у ралі у 1973 році. Зовнішній вигляд новинки виконаний у стилістиці гоночного боліда Corolla 1600 Coupe, який приніс компанії першу перемогу у WRC.

Toyota GR Yaris TGR Italy Limited Edition планується виготовити в кількості всього 51 екземпляр та придбати його можна буде лише в Італії. Спортивний підрозділ GR таким чином вирішив відзначити 51-шу річницю перемоги бренду у ралійному чемпіонаті WRC. Ексклюзивна версія відрізнятиметься вінтажною лівреєю та фірмовою символікою.

Toyota випустить спец версію GR Yaris TGR Italy Limited Edition - Фото 1

Ліврея натхненна класичним Corolla 1600 Coupe, який здобув першу перемогу в WRC на ралі Press On Rеgardless Rally 1973 року в США 

TGR Italy Limited Edition відрізняється червоними аплікаціями на білому кузові, що робить його схожим на ралійний автомобіль. Ліврея натхненна класичним Corolla 1600 Coupe, який здобув першу перемогу в WRC на ралі Press On Rеgardless Rally 1973 року в США. Особлива емблема TGR Italy Limited Edition із серійним номером кожного екземпляра прикрасить автомобіль у салоні. “Гарячий” хетчбек оснащений комплектом 18-дюймових кованих дисків, пофарбованих у золотистий колір Heritage Gold та взутих у “напівсликі” Pirelli P Zero Trofeo R.

Toyota випустить спец версію GR Yaris TGR Italy Limited Edition - Фото 2

“Гарячий” хетчбек оснащений комплектом 18-дюймових кованих дисків, пофарбованих у золотистий колір Heritage Gold та взутих у “напівсликі” Pirelli P Zero Trofeo R

Під капотом знаходиться турбований 1,5-літровий трициліндровий двигун, який видає 206 кВт/280 к.с. TGR Italy Limited Edition доступний виключно з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач, що передає потужність на всі чотири колеса через систему повного приводу GR-Four. Стандартне обладнання включає пакет Tech, що додає паркувальні датчики, систему моніторингу сліпих зон і попередження про перехресний рух ззаду з автоматичним гальмуванням.

GR Yaris TGR Italy Limited Edition коштуватиме 67500 євро, а перші покупці отримають свої авто до кінця 2024 року. Для попереднього замовлення потрібен депозит у розмірі 2500 євро, який включає тестову поїздку на гоночному автомобілі, два VIP-перепустки на сезон TGR Italy 2025 року, спеціальний чохол для автомобіля і спортивний одяг Gazoo Racing.

Джерело матеріала
loader
loader