Рулетики з кабачка: рецепт найбюджетнішої закуски для святкового столу
Рулетики з кабачка: рецепт найбюджетнішої закуски для святкового столу

Рулетики з кабачка: рецепт найбюджетнішої закуски для святкового столу

З кабачків можна приготувати дуже багато смачних та легких страв. Серед яких особливе місце займає рагу, а також салати, млинці, оладки, ікра та дієтична паста.

Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачних рулетів із кабачків зі сметанним соусом.

Що приготувати з кабачків

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно
  • Панірувальний сухар
  • Сметана – 2 ст.
  • Кріп
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль та перець за смаком
  • Помідор невеликий
  • Листя салату

Спосіб приготування:

1. Поріжте слайсами кабачок, обкатайте в борошні, далі в яйце і обкатайте в панірувальних сухарях. Викладіть на деко з пергаментом і готуйте 20 хвилин при 180 С. Коли приготуються кабачки, залишаємо їх охолонути.

Кабачки в паніровці

2. Соус: змішайте сметану, кріп та часник.

Соус для страви

3. Змастіть кабачки соусом, викладіть шматочок помідора та зелень, загорніть у рулет і можна їсти!

Готова закуска

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Мариновані кабачки без стерилізації
  • Кабачки у клярі
  • Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом
Джерело матеріала
loader
loader