З кабачків можна приготувати дуже багато смачних та легких страв. Серед яких особливе місце займає рагу, а також салати, млинці, оладки, ікра та дієтична паста.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачних рулетів із кабачків зі сметанним соусом.
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Борошно
- Панірувальний сухар
- Сметана – 2 ст.
- Кріп
- Часник – 1 зуб.
- Сіль та перець за смаком
- Помідор невеликий
- Листя салату
Спосіб приготування:
1. Поріжте слайсами кабачок, обкатайте в борошні, далі в яйце і обкатайте в панірувальних сухарях. Викладіть на деко з пергаментом і готуйте 20 хвилин при 180 С. Коли приготуються кабачки, залишаємо їх охолонути.
2. Соус: змішайте сметану, кріп та часник.
3. Змастіть кабачки соусом, викладіть шматочок помідора та зелень, загорніть у рулет і можна їсти!
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Мариновані кабачки без стерилізації
- Кабачки у клярі
- Мариновані кабачки з кетчупом та оцтом