М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром
М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

Куряче філе можна зробити соковитим навіть на сковорідці. До того ж, ідеальною ідеєю буде поєднати його з крупою одразу і все протушкувати. Вийд дуже ситно.

Ідея приготування соковитої курки з булгуром та овочами опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Дорош (oksana dorosh rezeptu) в Instagram. Також додайте сезонні овочі.

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

Інгредієнти:

  • гомілки або стегна курки – 3-5 шт.
  • булгур – 1 склянка
  • цибуля – 1 шт.
  • перець – 2 шт.
  • часник – 2 зубчика
  • томатна паста – 70 г
  • вода – 500 мл.
  • сіль, цукор, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

1. Курку приправити спеціями.

2. Посолити та в сотейнику посмажити з двох боків до напівготовності.

3. Потім викласти курку на тарілку, а в цьому самому сотейнику підсмажити нарізану цибулю та часник до м'якості.

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

4. Потім додати нарізаний перець та готувати до напівготовності.

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

5. Зверху висипати булгур та посолити, потім викласти обсмажену курку, залити томатним соусом (паста, вода, цукор, сіль).

М'ясо та гарнір в одній сковорідці: як приготувати соковиту курку з булгуром

6. Накрити кришкою дочекатись повної готовності.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Смажена курка у соусі теріякі
  • Тушкована курка з квасолею
  • Курка гриль на вугіллі
Джерело матеріала
loader