Куряче філе можна зробити соковитим навіть на сковорідці. До того ж, ідеальною ідеєю буде поєднати його з крупою одразу і все протушкувати. Вийд дуже ситно.
Ідея приготування соковитої курки з булгуром та овочами опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Дорош (oksana dorosh rezeptu) в Instagram. Також додайте сезонні овочі.
Інгредієнти:
- гомілки або стегна курки – 3-5 шт.
- булгур – 1 склянка
- цибуля – 1 шт.
- перець – 2 шт.
- часник – 2 зубчика
- томатна паста – 70 г
- вода – 500 мл.
- сіль, цукор, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
1. Курку приправити спеціями.
2. Посолити та в сотейнику посмажити з двох боків до напівготовності.
3. Потім викласти курку на тарілку, а в цьому самому сотейнику підсмажити нарізану цибулю та часник до м'якості.
4. Потім додати нарізаний перець та готувати до напівготовності.
5. Зверху висипати булгур та посолити, потім викласти обсмажену курку, залити томатним соусом (паста, вода, цукор, сіль).
6. Накрити кришкою дочекатись повної готовності.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Смажена курка у соусі теріякі
- Тушкована курка з квасолею
- Курка гриль на вугіллі