Для того, щоб зварити дійсно смачний борщ, потрібно витратити чимало часу. Для страви необхідно почистити і нарізати досить багато інгредієнтів. Але з наступною технологією ви впораєтесь максимально швидко.
Ідея приготування найшвидшого борщу з заправкою опублікована на сторінці фудблогерки Мирослави Пекарюк (myroslava pekariuk) в Instagram. Буде дуже смачно, якщо додати квасолю.
Інгредієнти:
- свинина – 300 г
- копчена філе на кістці – 150 г
- цибуля – 1 шт.
- квасоля (попередньо відварена або консервована) – 200 г
- картопля (середня) – 4 шт.
- капуста – 300 г
- борщова заправка – 0,5 л
- лаврове листя – 2 шт.
- перець чорний горошком – 5 шт.
- часник, зелень, сіль, перець чорний мелений, сметана
Спосіб приготування:
1. Посмажити мʼясо, яке будете використовуватись для бульйону.
2. До мʼяса додати цибулю розрізану навпіл, потім додати лаврове листя, перець горошком.
3. Залити все водою, посолити і варити на повільному вогні 40 хвилин.
4. Вийняти цибулю і додати попередньо відварену квасолю.
5. Підготувати овочі: картоплю та капусту.
6. Після того, як ви додали у бульйон картоплю та капусту, додати борщову заправку, часник, чорний мелений перець.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Борщ з квасолею
- Борщ зелений
- Борщ з куркою