Ситний салат із хрусткою картоплею та свіжими овочами: готується без майонезу
Ситний салат із хрусткою картоплею та свіжими овочами: готується без майонезу

Ситний салат із хрусткою картоплею та свіжими овочами: готується без майонезу

Картопля – ідеальний продукт для приготування смачного пюре, зраз, пиріжків, пончиків. Ще з картоплі можна готувати дуже смачні та ситні салати.

Що приготувати із запеченої картоплі

Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже смачного, простого в приготуванні та дуже бюджетного картопляного салату.

Інгредієнти:

  • Картопля 600 г
  • Огірок 3 шт
  • Солоний огірок 3 шт
  • Яйце 4 шт
  • Цибуля, зелень, лимонний сік
  • Сметана 2 ст.л
  • Гірчиця 1 ч. л

Спосіб приготування:

1. Картоплю відваріть, розімніть за допомогою склянки, викладіть на деко, присипте спеціями та сіллю, полийте трохи олією та запікайте 10 хвилин при 200С.

Запечена картопля

2. Овочі та яйця поріжте довільно. Цибуля дрібним кубиком.

Приготування салату

3. Перекладіть всі інгредієнти в миску, додайте запечену картоплю, сметану, гірчицю, спеції та перемішайте.

Готовий салат

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Молода картопля по-селянськи на сковороді та в духовці
  • Картопляний салат із соусом айолі
  • Хрусткі картопляні пончики
Джерело матеріала
loader
loader