Смартфон Realme Narzo 70 Turbo буде представлений наступного тижня
Смартфон Realme Narzo 70 Turbo буде представлений наступного тижня

Смартфон Realme Narzo 70 Turbo буде представлений наступного тижня

Опублікувавши тизери минулого тижня, Realme сьогодні підтвердила дату запуску свого майбутнього смартфона Narzo 70 Turbo в Індії. Пристрій буде представлено 9 вересня о 12:00 IST. 

Окрім дати запуску, Realme підтвердила, що Narzo 70 Turbo працюватиме на чіпсеті MediaTek Dimensity 7300 Energy 5G. Компанія стверджує, що цей чіпсет є найшвидшим у своєму сегменті з оцінкою AnTuTu 750 000.

Realme дійсно хоче продавати Narzo 70 Turbo як пристрій, орієнтований на продуктивність, і це цілком очевидно в дизайні. Пристрій має зовнішній вигляд, натхненний автоспортом, із помітною жовтою вертикальною смугою, що проходить по центру задньої панелі. Модуль камери розташований у цій смузі квадратної форми зі злегка піднятими краями.

Передня частина телефону, здається, має плоский дисплей з мінімальними рамками, за винятком трохи товщого підборіддя. Угорі є центральний виріз із отвором, у якому, ймовірно, розташована фронтальна камера. 

Кнопка живлення та клавіша регулювання гучності розташовані з правого боку, а решітка динаміка та 3,5-мм роз’єм для навушників — у верхній частині телефону. Хоча офіційно не підтверджено, витоки припускають, що Narzo 70 Turbo 5G буде доступний у чотирьох варіантах пам’яті – 6/128 ГБ, 8/128 ГБ, 8/256 ГБ і 12/256 ГБ. 

Що стосується камер, очікується, що телефон матиме 50-мегапіксельний основний датчик з електронною стабілізацією зображення (EIS) на задній панелі та 8-мегапіксельну фронтальну камеру. Повідомляється, що телефон буде доступний у фіолетовому, жовтому та зеленому кольорах. Очікується, що Realme розкриє додаткові подробиці про телефон найближчими днями до запуску 9 вересня.

Джерело матеріала
loader
loader