Єва Лонгорія додала нову фішку до трендового манікюру. Фото
Єва Лонгорія додала нову фішку до трендового манікюру. Фото

Єва Лонгорія додала нову фішку до трендового манікюру. Фото

Французький манікюр довгі роки лишається незмінним трендом. Це елегантна, вишукана та завжди доречна класика, що вигідно доповнить будь-який образ. 

Знаменитості пропонують нове прочитання класики, додаючи сучасні елементи і цікаві дизайни до традиційного методу нанесення. Експерти видання Marie Claire наголосили, найновіший нейл-тренд показала відома акторка Єва Лонгорія.

Селебріті ненав’язливо задала новий тренд манікюру. Лонгорія  вийшла Instagram Stories, щоб дати 10 мільйонам підписникам зазирнути за лаштунки свого уроку тенісу. Акторка показала, як насолоджується кавою на корті. Проте, подивившись на знімок уважніше, можна помітити металеву деталь на її манікюрі: ніжна срібляста лінія делікатно розміщена під білим півмісяцем її французького манікюру.

Єва Лонгорія додала нову фішку до трендового манікюру. Фото

Це невеликий відхід від класичного дизайну, але він миттєво додає натяк на індивідуальність.

"Коштовні відтінки зараз дуже популярні", – прокоментувала нейл-майстриня Наталі Мінерва, обговорюючи тенденції нігтів 2024 року.

Маленьке доповнення – це простий спосіб додати цікавого акценту дизайну, який ніколи не виходить із стилю. Можна також експериментувати і замінити білу частину дизайну на більш яскравий колір. Червоні, масляно-жовті та неонові відтінки дуже популярні. Головний тренд сезону – гострий кінчик нігтя.

До речі, акторка Меган Фокс теж показала нове осмислення класичного французького манікюру. У традиційному варіанті кінчик зазвичай значно коротший за основу нігтя, а Фокс задала нові тренди, обравши довгий, масивний білий кінчик і коротку основу.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що Кендалл Дженнер засвітила актуальний манікюр у незвичних тонах. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело матеріала
loader
loader