CrowdStrike дасть свідчення перед Конгресом США щодо збою ІТ
CrowdStrike дасть свідчення перед Конгресом США щодо збою ІТ

CrowdStrike дасть свідчення перед Конгресом США щодо збою ІТ

Старший керівник компанії з кібербезпеки CrowdStrike дасть свідчення перед підкомітетом Палати представників Конгресу США 24 вересня щодо несправного оновлення програмного забезпечення компанії, яке спричинило глобальний збій ІТ.


Адам Мейерс, старший віце-президент CrowdStrike з протидії ворожим операціям, дасть свідчення перед підкомітетом з кібербезпеки та захисту інфраструктури Палати представників, повідомила комісія.

«Враховуючи значний вплив несправного оновлення програмного забезпечення CrowdStrike на американців і важливі сектори економіки — від авіації до медичних послуг — ми повинні відновити довіру до ІТ, що лежить в основі послуг, від яких американці щодня залежать», — сказав представник Марк Грін, який очолює комітет внутрішньої безпеки.
У липні комітет надіслав листа генеральному директору CrowdStrike Джорджу Курцу з проханням дати свідчення щодо глобального технічного збою минулого тижня. У п'ятницю CrowdStrike не прокоментувала цю інформацію.
Інцидент 19 липня призвів до скасування авіарейсів у всьому світі та вплинув на промисловість у всьому світі, включаючи банки, охорону здоров’я, медіакомпанії та мережі готелів. Збій порушив роботу інтернет-сервісів, вплинувши на 8,5 мільйонів пристроїв Microsoft Windows.
Delta Air Lines пообіцяла вжити судових заходів після того, як заявила, що збій змусив скасувати 7000 рейсів, що вплинуло на 1,3 мільйона пасажирів протягом п’яти днів і коштувало йому 500 мільйонів доларів. 
Раніше цього тижня CrowdStrike знизив свої прогнози надходжень і прибутку після несправного оновлення програмного забезпечення та заявив, що середовище залишатиметься складним ще близько року. Цього тижня CrowdStrike повідомила, що отримала запити від державних органів щодо інциденту.
Джерело матеріала
loader
loader