Відома українська співачка приголомшила, як за три місяці схудла на 12 кілограмів
Відома українська співачка приголомшила, як за три місяці схудла на 12 кілограмів

Відома українська співачка приголомшила, як за три місяці схудла на 12 кілограмів

Також артистка розповіла, до яких процедур краси вдається.

Українська співачка Наталка Карпа відверто розповіла про своє різке схуднення, на які процедури краси наважилася і про майбутню пластику.

Виконавиця поділилася, що свого часу неабияк схудла. Загалом, Карпа позбулася 12 кілограмів. Щоправда, артистка так різко схудла на тлі стресу, адже її чоловік Євген Тєрєхов пішов служити на початку повномасштабної війни, а знаменитість неабияк хвилювалася за нього.

"Я худну від стресу. Два роки тому мій чоловік якось мені його додав. Тоді я скинула 12 кілограмів. Це була шокова терапія, тому що я схудла за три-чотири місяці", - розповіла артистка в інтерв'ю "Люкс ФМ".

Також співачка розсекретила, як доглядає за своїм зовнішнім виглядом. Зокрема, цьогоріч зірка наважилася на уколи краси, аби позбутися зморшок на лобі. Окрім того, в майбутньому Карпа хотіла б зробити блефаропластику нижніх повік, адже переконана, що після хірургічного втручання матиме значно молодший вигляд.

"Щодо уколів краси… Цього року я вперше спробувала бутулінотерапію. Мені сказали, що в мене дуже зморщене чоло. Ми декілька місяців робили маски, апаратні процедури, робили ручні масажі, а потім мені дуже тоненькими голками зробили декілька уколів. Пластики не робила. Можливо, зроблю, бо мені дуже хочеться зробити блефаропластику нижніх повік. Ця історія дає мінус 10 років", - зізналась співачка.

  • Євген Клопотенко приголомшив сумою, яку витрачає на місяць та на що найбільше в нього йде коштів
  • Klavdia Petrivna повністю показала обличчя без окулярів і масок і публічно звернулася до фанів
  • Відомий американський репер просто під час концерту знепритомнів і раптово помер
Джерело матеріала
loader
loader