Vertu представила кнопковий телефон за півмільйона доларів
Vertu представила кнопковий телефон за півмільйона доларів

Vertu представила кнопковий телефон за півмільйона доларів

На офіційному сайті Vertu (England)  з'явилася  чергова новинка – телефон Signature V Cobra Limited Edition. За функціональними можливостями у нього все досить примітивно – він вміє лише робити дзвінки та писати SMS. Про це чітко говорить і зовнішній вигляд пристрою з невеликим 2-дюймовим екраном. Однак увагу привертає увагу не своїми технічними характеристиками, а дизайном.

Повідомляється, що Signature V Cobra Limited Edition - це лімітована модель, обмежена всього 8 екземплярами. Створювалася вона разом із французьким королівським ювелірним будинком Frederic Boucheron. Як основна прикраса телефону стала кобра – символ сили та мудрості в давньоєгипетській міфології. Її виготовили із 439 рожевих рубінів, а очі рептилії виконані із двох смарагдів зеленого кольору. Також біля голови змії знаходиться грушоподібний діамант вагою 2,02 карати, а на тілі – діамант на 1,02 карати. 

1aux-1725203244-AQAKbLJOc7dZ40BETBKIArP_PPffGQAABJKk9OYr-IWelVD6qGs2r7gMditChmlkASU2kz9BH_pnCco7Vpxy5PUyi3A.jpg (211 KB)

Клавіатура гаджета зроблена з цілісних рубінів, а зовнішня сторона вкрита дорогоцінним камінням. Зазначається, що на це у дизайнерів пішло аж 4 роки. На задній панелі пристрою можна розглянути кілька гвинтів та металеву позолочену вставку з логотипом Vertu та згадкою ювелірного будинку Франції Frederic Boucheron. Камера в телефоні відсутня як основна, так і фронтальна.

Vertu Signature V Cobra Limited Edition продається на офіційному сайті компанії за ціною 504308 доларів.

Джерело матеріала
loader
loader